Storing

Storing

Storing komt vaak voor in oude installaties, maar soms ook in nieuwe. Alles slijt immers in de loop der tijd. De meest voorkomende storingen zijn een aardlekschakelaar die uitvalt na een flinke regenbui of bij een defect in de installatie, er brand iets door in de meterkast of bij een aansluitpunt voor elektra of verlichting die hinderlijk knippert of weigert te werken. Daarnaast zijn er nog veel soorten storingen die te maken kunnen hebben met de televisie, telefoon en data-verbindingen. Controleer in deze gevallen altijd of uw provider een storing heeft voor u ons belt.

Meestal doet een storing zich op een vervelend moment voor, en dus is onze storingsdienst dag- en nacht, 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 06 - 51 25 31 46. Wij proberen afhankelijk van de urgentie de storing zo spoedig mogelijk op te lossen. Dit mobiele nummer staat altijd aan, mocht u toch direct de voice-mail aan de lijn krijgen, dan kan dat komen doordat het toestel in gesprek is of er even geen bereik is. Indien u de voice-mail inspreekt bellen wij zo snel als mogelijk weer terug. Tijdens vakanties krijgt u altijd een telefoonnummer door van een medewerker om u toch van dienst te zijn.

Realisatie: Urban-Heroes
Storing | Marcuselektrotechniek

Fout

Foutmelding

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/marcuselektrotechniek.nl/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined in xmlsitemap_node_create_link() (regel 194 van /var/www/marcuselektrotechniek.nl/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.